Groothandel in ijzerwaren, touwen en lijnen, veiligheidsartikelen, lagers en reparatiemiddelen voor technische watersport artikelen

Leveranciers

Logo Leverancier van KPE Technische producten

Yachtcare

YACHTCARE onderdeel van Vosschemie, wat staat voor de hoogste kwaliteit  in reparatie en onderhoudsproducten. Het gaat niet alleen voor ons uitgebreide assortiment, maar ook voor onze klantenservice.

VOSSCHEMIE is al decennia actief in het onderzoek en de ontwikkeling van de marine  onderhoudsproducten. Zoals bijv. de YACHTCARE producten gebaseerd op de nano technologie, epoxy- en polyester reparatie.  De jaren lange opbouw van kennis delen we in het YACHTCARE reparatie- en onderhoud assortiment. Het belangrijkste is vooral de juiste informatie geven op het gebied van onderhoud en reparatie.

Bekijk producten
Logo Leverancier van KPE Technische producten

Epifanes

Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd en worden over de hele wereld door zowel particuliere gebruikers als professionele bootbouwers geroemd om de prettige verwerking, de mooie vloeiing, de bolle glans en de lange levensduur.

Epifanes biedt een compleet assortiment aan jachtlakken voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen.

Logo Leverancier van KPE Technische producten

Seilflechter

Het bedrijf SEILFLECHTER touw is een succesvolle en traditioneel familiebedrijf wat al meer dan 250 jaar bestaat en is gevestigd in Braunschweig. Het bedrijf wordt geleidt door de 8ste  en 9de generatie.

SEILFLECHTER produceert alle topkwaliteit touwwerk in Duitsland hierdoor kan de hoogste kwaliteits standaard worden gegarandeerd. Door de flexibele inrichting van de organisatie kunnen ook niet standaard touwwerk geproduceerd worden.

Naast de productie van touwwerk levert SEILFLECHTER ook een totale range aan watersport producten,

Hef en Hijs producten en breedt assortiment voor de visserij, defensie en de brandweer..

SEILFLECHTER  is DIN EN ISO 9001: 2000-12 gecertificeerd

Zo’n succes behaal je alleen door. Betrouwbaarheid in elk opzicht, gekwalificeerd personeel, en de wil om altijd topkwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs, het meedenken en het streven naar klanttevredenheid zijn onze topprioriteit is altijd geweest.

Bekijk producten
Logo Leverancier van KPE Technische producten

Sprenger

In 1872 richte Hermann Sprenger een fabriek op voor paardrij  accessoires. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met de toevoeging van de boot fittingen en hondenaccessoires. Vandaag, Herm Sprenger GmbH blijft een familiebedrijf, met 160 medewerkers, geleid door de vierde generatie van de oorspronkelijke oprichter. Herm Sprenger exporteert wereldwijd.

Alle producten die gemarkeerd  zijn met het HS logo worden geproduceerd in onze fabriek in Iserlohn – zodat je zeker kan zijn van het ‘made ​​in Germany’ label. Onze missie is om ervoor te zorgen dat onze producten bereiken de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen. Dit wordt bereikt door het gebruik van alleen de beste materialen en componenten beschikbaar zijn, een intensieve opleiding van werknemers en uitgebreide kwaliteitscontrole testen na elk productiestadium. Dit wordt uitgevoerd op het testen van machines gemaakt om onze eigen gedetailleerde specificaties.

Bekijk producten

Niet gevonden wat je zocht?

Bent u op zoek naar een specifiek product, of kunt u iets niet vinden? Neem gerust contact met ons op. Als wij het artikel wat u zoekt niet in ons assortiment hebben, kunnen wij deze mogelijk wel voor u bestellen. We doen altijd onze uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Feedback, vragen of opmerkingen zijn altijd van harte welkom! Wij proberen ten alle tijden onze producten en diensten te verbeteren.