Archief Pagina 1 van 7

Oogbout lang RVS 316

Oogbout lang RVS 316

Deze oogbout is gemaakt van het hoogwaardige roestvaststaal 316 en is daardoor goed bestand tegen zowel zoet als zout water. Een oogbout is erg makkelijk om iets aan op te hangen met behulp van een karabijnhaak of door er een lijn doorheen te steken.

Lees meer
Oogbout M6 RVS 316

Oogbout M6 RVS 316

De oogbout M6x13 mm is een M6 bout met een draadlengte van 13 millimeter met een gesloten oog. Deze oogbout is gemaakt van het hoogwaardige roestvrij staal 316 en is daardoor goed bestand tegen zowel zoet als zout water. Een oogbout is erg makkelijk om iets aan op te hangen met behulp van een karabijnhaak of door er een lijn doorheen te steken. Een veilige werkbelasting voor deze oogbout is maximaal 200 kilogram.

Lees meer
Oogbout RVS 304

Oogbout RVS 304

Deze oogbout is gemaakt van roestvast staal 304, dat veelal wordt gebruikt voor toepassing voor binnen en in een niet zuren of zoute omgeving. Een oogbout is ideaal om iets aan op te hangen met behulp van een karbijnhaak of door er een lijn doorheen te steken.

Lees meer
Oogmoer RVS 316

Oogmoer RVS 316

Deze oogmoer is gemaakt van het hoogwaardige roestvaststaal 316 en is daardoor goed bestand tegen zowel zoet als zout water. Een oogmoer is erg gemakkelijk om iets aan op te hangen met behulp van een karabijnhaak of door er een lijn doorheen te steken.

M

M6/M8/M10/M12

Lees meer
Puts met lijn

Puts met lijn

De puts met lijn is gemaakt van een zware kwaliteit rubber en heeft een inhoud van zeven liter. Aan de puts is een witte polyester gedraaide twee meter lange lijn gesplitst en voorzien van een rvs kous.

Lees meer
Rakband elastiek met haak 4mm 35cm 4 stuks

Rakband elastiek met haak 4mm 35cm 4 stuks

De rakband elastiek met haak 4 mm is gemaakt van 4 millimeter, is dik elastiek 35 centimeter lang en is voorzien van een witte kunststof haak. Rakbandjes zijn erg makkelijk om je zeilen of touwen snel bij elkaar te binden. Rakbandjes kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld je parasol of gordijnen van een partytent vast te maken.

Lees meer
Rakband elastiek met kraal 4mm 30cm 2 stuks

Rakband elastiek met kraal 4mm 30cm 2 stuks

De rakband elastiek met kraal 4 mm is gemaakt van 4 millimeter dik elastiek, is 30 centimeter lang en is voorzien van een twee witte kunststof kogels. Rakbandjes zijn erg makkelijk om je zeilen of touwen snel bi elkaar te binden. Rakbandjes kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld je parasol of gordijnen van een partytent vast te maken.

Lees meer
Reddingsvest

Reddingsvest

Dit reddingvest is uitgerust met een kraag rond de nek. Tevens zit er een fluitje links onder de kraag . Het zwemvest wordt dichtgemaakt door middel van een rits en een riem. De onderkant is afgewerkt met een elastiek wat zorgt voor een goede aansluiting. Dit zwemvest is CE en ISO 12402-4 gecertificeerd.

Reddingsvest <15kg

Het reddingsvest <15 kg heeft een drijfvermogen van 30N. Geschikt voor kinderen met een gewicht onder de 15 kilogram, met een borst omvang van 68-78cm.

Reddingsvest 15-30kg

Het reddingsvest 15-30 kg heeft een drijfvermogen van 40N. Geschikt voor kinderen met een gewicht tussen de 15 en 30 kilo gram, met een borst omvang van 78-88cm.

Reddingsvest 60-90kg

Het reddingsvest 60-90 kg heeft een drijfvermogen van 100N. Geschikt voor personen met een gewicht tussen de 60 en 90 kilogram, met een borst omvang van 118-140cm.

Lees meer
Scharnier 50x65mm zwart kunststof

Scharnier 50x65mm zwart kunststof

Het scharnier 65 x 50 mm is gemaakt van zwart lichtgewicht kunststof en heeft een afmeting van 65 bij 50 millimeter. Je kunt het scharnier door middel van 6 schroeven gemakkelijk bevestigen. De kunststof scharnier is ideaal voor toepassingen in een vochtige omgeving en is dus zeer geschikt voor luiken en kastdeurtjes op je boot.

Afmetingen:

Lengte: 50mm

Breedte: 65mm

Dikte: 6mm

Aantal gaten: 6st

Diameter gaten: 5mm

Gaten zijn verzonken

Lees meer
Schoot

Schoot

De schoot 15mx10mm heeft een breeksterkte van 800 kilogram. De maximale werkbelasting is 160 kilogram. De schoot is UV bestendig en is soepel. Door de speciale buitenmantel heeft de schoot een goede grip.

Lees meer
Slangenklem RVS 316

Slangenklem RVS 316

De slangenklem is een klem waarmee je een slang met een diameter van minimaal x en maximaal x millimeter aan een kraan of nippel kunt bevestigen. Zo kun je vloeistoffen lekvrij overzetten. De slangenklem is eenvoudig aan te draaien met een platte schroevendraaier.

Diameter

11-22mm/23-35mm/25-40mm/40-60mm/60-80mm

Lees meer
Staaldraadklem RVS 316

Staaldraadklem RVS 316

De staaldraadklem is een enkele staaldraadklem geschikt voor een staaldraad. De klem is gemaakt van het hoogwaardige roestvrijstaal 316 en is daardoor goed bestand tegen zowel zoet als zout water. De staaldraadklem wordt gebruikt voor het maken en vastzetten van een lus in een staaldraadkabel. Geadviseerd wordt om twee enkele staaldraadklemmen te gebruiken per lus.

Diameter

6mm/8mm/10mm/12mm/14mm

Lees meer
Staaldraadklemmen 5 stuks RVS 316

Staaldraadklemmen 5 stuks RVS 316

De staaldraadklemmen 5 stuks worden geleverd in een verpakking van 5 stuks. De staaldraadklemmen zijn geschikt voor een staaldraad en zijn gemaakt van het hoogwaardige roestvrijstaal 316 en zijn daardoor goed bestand tegen zowel zoet als zout water. Een staaldraadklem wordt gebruikt voor het maken en vastzetten van een lus in een staaldraadkabel. Geadviseerd wordt om twee enkele staaldraadklemmen te gebruikt per lus.

Diameter

3mm/4mm

Lees meer
Stootwil 12x45cm

Stootwil 12x45cm

De stootwil 12x45cm is gemaakt van UV-bestendig PVC in de afmeting 12 bij 45 centimeter. De stootwil is voorzien van een stevig oog aan de boven- en onderkant voor de verschillende bevestigingsopties aan boord. De stootwil zorgt voor de bescherming van je boot in de haven of tijdens het afmeren. Deze met lucht gevulde stootwil kun je oppompen met de stootwil pomp of met een fietspomp adapter.

Kleur

Zwart/wit/blauw

Lees meer
Stootwil 15x58cm

Stootwil 15x58cm

De stootwil 15x58cm is gemaakt van UV-bestendig PVC in de afmeting 15 bij 58 centimeter. De stootwil is voorzien van een stevig oog aan de boven- en onderkant voor de verschillende bevestigingsopties aan boord. De stootwil zorgt voor de bescherming van je boot in de haven of tijdens het afmeren. Deze met lucht gevulde stootwil kun je oppompen met de stootwil pomp of met een fietspomp adapter.

Kleur

Zwart/wit/blauw

Lees meer
Stootwil 21x62cm

Stootwil 21x62cm

De stootwil 21x62cm is gemaakt van UV-bestendig PVC in de afmeting 21 bij 62 centimeter. De stootwil is voorzien van een stevig oog aan de boven- en onderkant voor de verschillende bevestigingsopties aan boord. De stootwil zorgt voor de bescherming van je boot in de haven of tijdens het afmeren. Deze met lucht gevulde stootwil kun je oppompen met de stootwil pomp of met een fietspomp adapter.

Kleur

Zwart/wit/blauw

Lees meer

Niet gevonden wat je zocht?

Bent u op zoek naar een specifiek product, of kunt u iets niet vinden? Neem gerust contact met ons op. Als wij het artikel wat u zoekt niet in ons assortiment hebben, kunnen wij deze mogelijk wel voor u bestellen. We doen altijd onze uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Feedback, vragen of opmerkingen zijn altijd van harte welkom! Wij proberen ten alle tijden onze producten en diensten te verbeteren.